Helgens resultat

I fredags 14 juni kördes ett insprängt kat.A lopp på Umåker. Två Skellefteåekipage åkte och resultatet blev en andra plats för  Oddy-Doris Ragnarsson ( Bilden ovan) som ledde hela loppet fram till sista steget så det var hårt i mål. Stark trea blev Timotej- Alice Lundström.

Sen har vi resultat för lördagens final i Lilla Norbottens Stora Pris för kat.B på Bodentravet där ett skellefteåekipage hade kvalat in vilket var Talang II – Amalia Larsson. Tyvärr blev resultatet en diskning efter mål som tvåa men ekipaget gjorde sitt bästa med ledning från start upp till 1000m passering och sedan bjöd på en spännade upploppsstrid.  Från Skellefteå körde även kusken Ellen Karlsson Umeå hästen Slätthans Ritzy och tillsammans tog dem hem femteplatsen.

Foto: Carinas Fotosida på Facebook
Talang II -Amalia Larsson målgång.


Foto: Carinas Fotosida på Facebook
Slätthans Ritzy- Ellen Karlsson