50% går till Skellefteå

Igår var det en ponnyheldag på Umåker där Skellefteå stod som vinnare i hälften av loppen. Totalt kördes 8 st lopp. Dubbelseger blev det av Jajk-Lovisa Burén. Jajk har nu startat sex gånger och vunnit alla överlägset, imponerande för 10 åringen som Lovisa tränar och kör.
Seger blev det även för Oddy- Doris Ragnarsson som i sin andra start kör till seger igen. Även där har vi ett ekipage med 100%. Travskolans Vitamin- Wilma Forsberg stod för den fjärde segern till Skellefteå under dagen. Där var det en spännande upploppsstrid mot Skellefteåekipaget Atlas- Alice Lundström som tog hem andra platsen.
På prispallen stod även Travskolans Trollets Lorenso- Anna Wikstén som tvåa, Travskolans Vitamin- Wilma Forsberg tvåa, Atlas- Alice Lundström trea, Timotej- Alice Lundström trea och Stiegsson- Sara Öqvist trea.

På bilden: Jajk- Lovisa Burén