Skråmträsk visar form

I fredags den 17 maj köres två insprängda ponnylopp i samband med kvällens V5 tävlingar. Båda segrarna togs hem av Skellefteåekipage, som också båda kommer från byn Skråmträsk.
I kat.A loppet med nio startande ekipage så hade vi nya kuskar som gjorde sin första start både från Skellefteå men även Boden. Jätte kul!
Men segern gick till hemmaekipaget Kumlaby Tabasco- Alvin Bjurman som fick en bra start som ledde till att dem kunde överta ledning med ca 500m kvar till mål. En ordentlig segergest med benet upp i luften gjordes av Alvin för att sedan kommer till vinnarcirkeln när bröderna Kasper Bjurman och Dante Bjurman väntade.
5:a blev J.R Bonfire-Elsa Säll, oplacerade blev Vitamin- Elvira Nyström och Gransjöns Kanon-Kelly Lindblad.

Foto: Ola Westerberg / ALN

Vi tar oss vidare i kat.B loppet uttagningsloppet till Lilla Norrbottens Stora Pris som körs på Bodentravet 15 juni. Där blev det också hemmaseger i form av Talang II- Amalia Larsson som startade sist i fältet som nr11 och 180m tillägg. I sista kurvan rundande dem sista stora fältet och med ett ekipage kvar så avgjordes det hela dem sista metrarna innan mål. 4:a blev Tanaka- Johanna Eriksson, oplacerade blev Revanch- Tilde Eriksson, Hults Darito- Klara Lundgren och diskade blev Ekslätts Fantasos- Emilia Eriksson.

Foto: Ola Westerberg / ALN
Foto: Ola Westerberg / ALN

Senaste nyheterna

TILL KL.13:00

Två hemmahästar segrade

Imorgon smäller det i Norge

Ändrad provloppsdag

INSTÄLLT