Mini Bodens Lopp

I söndags hade Bodentravet V75 med Scandal Plays Minne samt Winter Funday på publikplats. För ponnyerna kördes Mini Bodens Lopp och med tio ekipage i loppet så stod Skellefteå för hälften.
Bäst lyckades Atlas- Alice Lundström placera sig till en 4:e plats därefter kom Kumlaby Tabasco-Dante Bjurman som 5:a, 6:a blev J.R Bonfire- Elsa Säll. Travskolans två grabbar kom som första och andra oplacerade. Men vi hade en ny licenstagare som körde sitt första lopp vilket var Lovisa Andersson som satt bakom skötponnyn Gransjöns Kanon. Glädjen över det var stort och speciellt att det inte blev en enda galopp under vägen då det har varit Kanons svaga punkt senaste loppen. Så ett stort BRA JOBBAT till den nya ponnykusken Lovisa.
Vitamin kördes av sin skötaren Hanna Burlin vilket var Hannas andra lopp i karriären.

Bild längst upp: Atlas- Alice Lundström taget av Carinas fotosida på Facebook
Bild nedan: Gransjöns Kanon- Lovisa Andersson taget av Carinas fotosida på Facebook