Stall WF´s Ponnytravcup deltävling 1av5

I fredags for halvbröderna Ekslätts Fantasos och Hults Darito från Travskolan samt Talang II från Skråmträsk till Bodentravet för deltävling 1 av 5 i Stall WF´s Ponnytravcup.
I år har dem sattsat större på denna tävling där den som samlas på sig mest poäng efter alla fem deltävlingar vinner en finntacksele. Kuskar som deltar minst fyra ggr får också fina priser.
Halvbröderna stod på start och följdes sida vid sida med bra fart för att hålla undan från tilläggshästarna. På upploppet hade Talang II med Amalia Larsson knaprat in sina 160m tillägg och kom med fart i fjärdespår då tredjespåret var upptaget av Umeåekipaget, så fyra hästar på bredd in mot mål gjorde det till ett spännande och roligt lopp. Fantasos med sin skötare och kusk Emilia Eriksson tog 2:a platsen medans Darito med sin skötare och kusk Klara Lundgren tog 3.e platsen på sitt nya rekord 2.05,7. Talang II och Amalia Larsson hann inte ända fram och blev första utan och segern gick till Umeå.