Dimond League Solänget

Många Skellefteåekipage gjorde resan till Solänget för en heldag med ponnylopp den 15:e september.
Minnesvärt blev första segern i karriären för Tilda Lundgren tillsammans med sitt russ Slättens Hälge, spätts och slut körde dem.
HidalgoAfJäboruder slår även till igen med femte raka segern  tillsammans med Elsa Säll i sulkyn. Amalia Larsson sprang genom hela travbanan för att klappa om sin kära lilla hingst. Andra loppet för dagen för ”Halo” visar han att trotts tuffare motstånd så ska 2:a platsen med hem till Skråmträsk, och så blev det!

Fina 5:e plaser tog Vitamin-Klara Lundgren och Gransjöns Kanon- Elvine Vikström.
Oplaerade i sina lopp blev J.R Bonfire- Tilde Eriksson, Revanch- Tilde Eriksson, Trollets Lorenso- Tindra Lundgren, Timotej- Alice Lundström.

Enda diskningen föll på Ekslätts Fantasos. Men hon som åkte där bak fick åka fort kan jag lova. Emilia Eriksson körde som en drottning genom hela loppet när det såg ut som alla andra ekipage stod stilla. Tyvärr gick det lite för fort och galopperna kom. Men leéndet Emilia bjöd på när hon körde av banan kommer vi minnas länge.

Sedan hade vi sista loppet för dagen som vi väntat på- MINI SILVER ÖRNEN för kat.A
Gransjöns Kanon- Sara Öqvist höll undan från kanonerna där bak och tog sista placeringen. Vitamin-Klara Lundgren och Atlas- Alice Lundström landade på en oplacering var. Men nöjda tjejer var det då loppet gick riktigt fort!