Resultat ponnytravet i Umeå

”Halo” tog en fyrling!
 
Amalia Larsson har plockat fram en mycket lovande shetlandshingst som under helgen gjorde sina första fyra starter som resulterade i fyra (!) segrar!
HidalgoAfJäboruder inledde karriären i ett montélopp med Sara Öqvist i sadeln där de vann överlägset. I samma lopp red Klara Lundgren in Umåkerhästen Bella Ljadas till en tredjeplats. Överlägsna var Sara och ”Halo” också i fredagens sulkylopp där de vann med flera längder.
Under söndagen bytte Amalia kusk till Elsa Säll och hästen tog två till segrar under den dagen. Rekorden efter helgen landade på 2:51,5 för den mycket lovande fyraåringen.
Under fredagen tog även Timotej och Alice Lundström en femteplats tillsammans. Kumlaby Tabasco och Kasper Bjurman tog en sjätteplats. Mellanbyns Brego och Hanna Gustafsson fortsätter hålla storform och tog en fjärdeplats på ett nytt rekord. Slättens Hälge och Tilda Lundgren knep en tredjeplats.
Under söndagens tävlingar tog Skellefteåekipagen många fina placeringar!
I dagens första lopp, en supersprint över 640m för kat A tog Gransjöns Kanon och Sara Öqvist en fjärdeplats.
I det tredje loppet tog Mellanbyns Brego och Hanna Gustafsson en andraplats på ytterligare ett nytt rekord. I samma lopp tog Trollets Lorenzo och Tindra Lundgren en sjundeplats.
Nordanåkers Gnesta Kalle hade lugnat ner sig under söndagen och travade in till en fin andraplats med Elsa Säll. I samma lopp tog Vitamin och Klara Lundgren en femteplats.
Gransjöns Kanon fyllde på med ytterligare en fjärdeplats i dagens nionde lopp, fortsatt med Sara Öqvist i sulkyn.
I dagens 13e lopp tog Kumlaby Tabasco och Kasper Bjurman en tredjeplats.
Vi tackar Umåker för väl genomförda tävlingar och hoppas på en lika trevlig dubbelhelg nästa år!

Foto: Emma Bäcklund