Ola Hansson har avlidit

I går kväll nåddes vi av beskedet att Ola har lämnat oss efter en tids sjukdom.

En av norrländsk travsports stora, bland annat medlem i den prestigefyllda 1 000-klubben, (1 000 segrar)
Ola startade som egen tränare i början av 80-talet och vann bland annat championatet på Bodentravet. Flyttade sen till Skelleftetravet där han blev en av banans stora tränare, med hästar som Speedy Drew, Haiglas, Indiana Bones med flera. Ola var även en flitigt anlitad lånekusk och firade stora framgångar med bland annat Mexi Khan och Barrison, som vann både Svenskt och Skandinaviskt Mästerskap. Ola stannade på Skelleftetravet hela sin karriär.

Ola gifte sig 1999 med sin stora kärlek Eivor. Ola har också en son i Johnny.

Många fina minnen finns och de kommer vi att bära med oss.

Vila i frid, Ola.