Ponnytävlingar Boden

En seger till Skellefteålaget under dubbeltrav i Boden.

Fina prestationer och framskjutna placeringar men tyvärr ingen seger för Skellefteålaget i Boden. Skellefteåtravets färger försvarades istället av talangfulle montéryttarinnan Ellen Karlsson som segrade i söndagens montélopp.Segerhästen hette Hedvig Leaf och tränas i Boden. Efter ett lopp som präglats av många galopper av de andra ekipagen segrade de till slut. Ellen sa i intervjun efter loppet att det var en travsäker häst som hon gärna skulle sitta upp på igen efter den strålande debuten.

Fredagen bestod av prestationer i toppklass från våra ekipage. Redan i det första loppet sänkte Gransjöns Kanon och Sara Öqvist rekordet med hela 5 sekunder och försvarade andraplatsen.

Mellanbyns Brego och Hanna Gustafsson fortsätter att prestera och levererade en tredjeplats.

Hugo Lundgren körde Ekslätts Fantasos till en tredjeplats på en topptid.

Under söndagen levererade Revanch och Tilde Eriksson en fjärdeplats efter en rättvis resa mot tufft motstånd.

Travskolans Trollets Lorenzo och Tindra Lundgren travade in till en fin fjärdeplacering i söndagens fjärde lopp.

I det femte loppet blev det en tredjeplats för Nordanåkers Gnesta Kalle och Elsa Säll.

I det sjätte loppet hade vi tre placeringar från våra duktiga ekipage. Tanaka och Johanna Eriksssons storform håller i sig och de levererade en ny andraplats tillsammans. Slättens Hälgeoch Tilda Lundgren knep åt sig fjärdepriset och Mellanbyns Brego och Hanna Gustafsson tog femtepriset på ett nytt rekord.

I montéloppet segrade som redan nämnt en Bodentränad häst med Skellefteå-ryttarinnan Ellen Karlsson. Tvåa i det loppet var även Hults Darito tillsammans med Klara Lundgren.

I söndagens sista lopp blev det en tredjeplats för Gransjöns Kanon och Sara Öqvist och en femteplats för J.R. Bonfire och Tilde Eriksson.

Ett stort tack till Bodentravet för en väl genomförd dubbelhelg. På återseende!