Hemmasegrar på Ponnydagen


Igår  körde Skellefteåtravet årets andra heldag med ponnytrav. En dag med trevlig stämning och där alla har hjälpt varandra. 10 lopp avverkades och i slutändan stod två stycken hemmaekipage som segrare.

Vann i debuten gjorde 4-årige Deo Volente tillsammans med sin tränare Elsa Säll.  Deo Volente fick överta ledningen efter 500m och kunde sedan gå undan till en säker seger med 6 längder ner till tvåan.

Vann gjorde också Tanaka tillsammans med sin tränare och följeslagare Johanna Eriksson. Tanaka har haft ett riktigt bra år hittills med 4 pallplatser på 6 starter varav 2 segrar.

Andra placerade hemmaekipage var Hults Darito tillsammans med Lovisa Burén som tog en tredjeplats, Trollets Lorenzo tillsammans med Tindra Lundgren tog en femteplats, Vitamin och Klara Lundgren som tog en sjätte- och en femteplats samt Slättens Hälge och Tilda Lundgren som tog en tredjeplats tillsammans.

Vi noterar också  att Hugo Lundgren och Elvine Vikström körde sina första lopp samt att Sara Öqvist red sitt första montélopp.

Vi vill tacka för en trevlig heldag och nästa heldag kommer att avverkas den 21 oktober. Vi kör naturligtvis insprängda lopp innan detta och näst på tur är Lilla Midsommarkransen, hoppas vi ses då!