Ponnyekipage på Solänget-turne.

19 maj 2018
I dag har våra duktiga ponnyekipage varit på Solängets ponnyheldag och tävlat med blandade resultat. En hel drös med ponnyhästar, ponnykuskar och ponnyföräldrar som samlats tillsammans som ett lag för att stötta och peppa varandra i solskenet oavsett resultat.

Bäst placerade idag var Johanna Eriksson tillsammans med sin Tanaka samt Klara Lundgren med Hults Darito i montéloppet. Båda travade in till varsin mersmakande tredjeplats. Tanaka och Johanna har presterat på topp hela året och dagens tredjeplats var inte ett undantag. Klara Lundgren red sitt första montélopp idag och debuterade på ett mycket lovande sätt.

De andra Skellefteåekipagen som tog en placering var Gransjöns Kanon tillsammans med Sara Öqvist samt Trollets Lorenzo och Klara Lundgren tog en sjätteplats vardera. Hults Darito och Lovisa Burén tog en femteplats och likaså gjorde Mellanbyns Brego tillsammans med Hanna Gustafsson.