Dale Oda trea på Umåker

Skellefteåtravet fick med sig en pallplats från Umåkers kvällstävlingar på måndagen. I ett kallblodslopp var Jami Mikkonen (bilden) trea med Christian Månssons Dale Oda, som sänkte sitt voltrekord till 1.30,7/2140 meter.

Dale Oda fick en fin resa i rygg på ledaren som ett kort tag blev tredje inner knappa varvet från mål. På sista bortre långsidan hade Dale Oda ingen chans att att haka på tätparet som bestod av Sol Varga och Backegubben (loppets vinnare), men sexåringsstoet höll sin fart duktigt på avstånd och vann striden om tredjepriset då hon höll ifrån sig Storstjärna/Per Gustafsson med en dryg längd.

Tredjepriset var värt 10 000 kronor och Dale Oda har nu tre raka tredjeplatser i programraden.

Senaste nyheterna

Banan stängd 21 maj

Namn

Travbanan 14-15 maj

Nya tider för banan

Sommarfesten

Vår/sommarpremiär