Två hemmasegrar på vår ponnydag

Tanaka med Johanna Eriksson startade näst sist i lopp 2 med 80m tillägg. Det var inget som stoppade dem utan full fart från start till mål ledde till en hård strid på upploppet som tillslut vanns med en hals.

Mellanbyns Brego med Hanna Gustafsson knaprade in sina 20m tillägg i lopp 4 och la in sin sista växel på upploppet där dem tog över ledningen och vid mållinjen hann Hanna med en fin segergest.

Andra fina resultat!

Lopp 1. Här tar J.R Bonfire och Tilde Eriksson en tredje plats. I samma lopp fanns Travskolans  Vitamin med Klara Lundgren som tyvärr blev diskade som etta och Travskolans Granjsöns Kanon med Sara Öqvist som blev diskade som femma.
Lopp 2. Hälge och Tilda Lundgren gjorde sin tredje start tillsammans vilket de fixade galant men blev oplacerade. I samma lopp fick vi se för första gången Hults Darito och Lovisa Burén tillsammans som också blev oplacerade.
Lopp 3. Revansch och Tilde Eriksson gjorde sin fjärde start tillsammans, oplacerade, men en fin tid.
Lopp 4. Här gjorde Tindra Lundgren debut på russ, med  Travskolans Trollets Lorenso och det resulterade i en fin tredjeplats. I samma lopp startade även Travskolans Sjöbrisens Elit med Amalia Larsson som blev tvåa.
Lopp 5. J.R Bonfire och Tilde Eriksson försatte att plocka pallplatser och denna gång blev det en andraplats.
Lopp 6. Tanaka med Johanna Eriksson och Hults Darito med Lovisa Burén  gjorde sitt andra lopp för dagen och det blev en oplacering för båda.

Kvallopp Kat.A: Stella Lundqvist som tog sin licens förra året och hann köra ett lopp med Travskolan Gransjöns Kanon som ledde till en tredjeplats har nu hittat sin en fyrbent vän som hon ska inta banorna tillsammans med denna säsong. Ponnyn heter Solos Unika Primula och tillsammans fixade dem sig ett godkänt kval.

Kvallopp Kat. B: Här följdes Deo Volente med Elsa Säll och Voldor med Emilia Eriksson runt tillsammans vilket resulterade i godkänt kval med god marginal för båda.

Tack till alla inblandade för en härlig dag!