Vi ser framÅt

Vi har kollat pulsen på några tränare på Skellefteåtravet inför 2018. Först ut är JESSICA LINDGREN

1. Hur ser du på ditt travår 2017?

Ett dåligt år om jag tittar till hur förutsättningarna såg ut INFÖR året 2017. Olyckor i hagen med skador på flera hästar (en 2 åring blev vi tvunget att ta bort, krossat bakknä) Sivans skada som tydligen inte va en sån allvarlig skada men jag hade hunnit betäcka. En som hellre ville vara ridhäst osv. osv. Så till slut blev det bara två starthästar under 2017. Båda, Lovinna 5 år och Attack 3 år väldigt knepiga på var sitt sätt. Som har skött sig ok inte mer. Ingen av dom som använt sin kapacitet fullt ut. Utan lite handbromsen i hela tiden.

 2. Ditt mål för stallet 2018?

För det första hoppas jag att Sivans fölning går bra och vi får fram en liten frisk och fräsch räser efter hon och Tekno Odin. Sen hoppas jag vi hinner göra någon start med Sivan innan året är slut. Hoppas köra in över 300000 kr. Då jag förhoppningsvis har 3 startbara hästar i år(om inget oförutsett händer) + Sivan sista månaderna. Ett par segrar vore ju kul.
Drömmen vore att ta sig till final i Derbyt med Attack och Kriteriestoet med Slotts Pila samt avklarat premie och kval med 2-åriga Nunnsi R.F.

3. Vilken blir stallets vinstrikaste häst 2018?

Slotts Pila

4. Vem blir årets tränare på Skellefteåtravet, A och B 2018?

A. Jerker Bjurman   B. Gabriella Laestander

5. Vem blir champion på Skellefteåtravet 2018?

Ove A Lindqvist