Vi ser framÅt

Vi tar pulsen på JERKER BJURMAN

1. Hur ser du på ditt travår 2017?
2017 var ett mycket bra travår som tog mitt stall precis dit jag hade tänkt mig. Dvs vill säga att bygga upp ett litet stall med idel fina individer med tonvikten på unghästar. Sportsligt så gick det t o m lite över förväntan med tanke på att heders-Ängskalla tackade för sig på tävlingsovalen. Tack och lov så fyllde Marre R.F. upp hennes tomrum med den äran.

2. Ditt mål för stallet 2018?
Målet för 2018 är att fortsätta köra in pengar på en nivå som gör att stallet och därmed mina hästägare och vårt eget företag har en god lönsamhet. Därutöver hoppas jag att drömmar ska överträffas och minnen ska skapas för alla som är delaktiga i vår verksamhet.

3. Vilken blir stallets vinstrikaste häst 2018?
Vi har tre riktigt fina unghästar i stallet för dagen; Marre R.F., Rappodina och Röyns Kristine. Alla tre matchas för de stora unghästloppen. Jag skulle bli förvånad ifall inte någon av dem kommer att lyckas mycket bra i något av de största loppen. Den som gör det blir den vinstrikaste. Omöjligt att säga vem i nuläget.

4. Vem blir årets tränare på Skellefteåtravet, A och B 2018?
Årets tränare kan/vill jag inte sia om. Vem ska vinna den titeln? Den lilla tränaren med hög segerprocent eller den större tränaren som kör in mycket pengar? Den orutinerade tränaren som lyckas med en bedrift att träna fram en bra häst eller den rutinerade som ännu ett år har ett bra resultat på det stora hela?

5. Vem blir champion på Skellefteåtravet 2018?
Om Ove A Lindqvist prioriterar att tävla på Skellefteåtravet så tror jag att han vinner titeln. I annat fall så sätter jag ett par sekiner på Hanna Olofsson.