Gyri Gutten kämpade bra i dödens

Skellefteåtravets hästar fick med sig två andraplatser som bästa resultat från tisdagens lunchtävlingar på Umåker.

Susanna Grahns Gyri Gutten spelades till 2.40-favorit och gjorde återigen ett bra lopp på isbana. Kusken Ulf Ohlsson avancerade tidigt fram utvändigt om ledande Troll Borken och i en snabb avslutning blev det rejäl duell mellan de två täthästarna. Gyri Gutten kämpade duktigt hela vägen in, men ledande Troll Borken höll huvudet först hela vägen och segermarginalen ner till tvåan Gyri Gutten skrevs till en hals.

Karina Paavolas Majet Af Djupmyra var minst spelad i sitt lunchlopp, men lyckades ändå sno åt sig ett andrapris efter att ha serverats ett fint lopp i rygg på ledande Albiorix. Solängethästen Magia Doc skrällvann från tredje invändigt. Martin Westerlunds Albiorix fick nöja sig med tredjeplatsen som favorit.