Förr fanns enkelradiga streckkoder idag är det istället QR-koder som finns. Dessa kan ta mycket mer information och är enklare att läsa. Vi förstår att detta med QR-koder och hur man gör inte är enkelt för alla.
Men vi är så tacksamma om vi kan få hjälpa er och förklara och visa hur man gör. Ni ska aldrig känna att registrera/köpa sig en biljett hindrar er från att besöka oss.
Vi har alltid personal på plats som hjälper er om ni inte kan lösa det själva.
Här nedan ska vi försöka visa och förklara hur man gör.

 1. Många smart phones har idag inbyggt QR-läsare i kameran vilket gör att du kan öppna kameran och hålla den ovanför QR-koden. Om du har en kamera med QR-läsare så kommer du att få upp en länk där det står Tickster.com. om det är så då klickar du på den så kommer du direkt till biljetten/biljetterna.
 2. Har du inte en QR-läsare i kameran så finns det för iphones och androider att ladda hem en QR-läsare i App store eller i Google play butiken. När du laddat ner den så öppnar du den och ”fotar” QR-koden.
 3. I vårt program finns alltid QR-koderna till entrén och restaurangen. Dessa kan man då scanna med sin telefon.
 4. Tycker man att det är svårt med mobilen så kan man köpa/boka biljetter på datorn eller ”paddan” genom att klicka på de ljusblåa länkarna på första sidan.
 5. Era biljetter ni scannar eller bokar/köper via datorn kommer alltid till den e-postadress som ni anger då ni slutför köpet/bokningen.
 6. Nedan kommer nu några bilder som visar hur det kan se ut.
 7. Men kom ihåg!
  kom alltid till oss, vi finns där för att hjälpa er med detta.
  Tillsammans gör vi detta till något enkelt efter ett antal gånger!
  VÄLKOMNA! ALLA HAR VI VARIT NYBÖRJARE!
  Att lära sig nya saker är alltid roligt. Det är ju faktiskt ganska roligt att få glänsa inför andra och visa att man kan. Samt för den delen kanske även hjälpa någon annan.
  Gula markeringar vägleder er rätt.